Lager København – lager til alle og enhver

Lager København tilbyder lagerplads i alle genre og til stort set alt.

Lager København

Lager København tilbyder forskellige typer lager til opbevaring af stort set alt. Der er lagerplads til alle typer produkter – store som små.
Den mest almindelige typer lagerplads er nok alm. lagerplads som enhver person kan leje pr. kvadrat meter og betaler et beløb for hver måned eller kvartalsvis. Dette ville typisk være lagerplads til ting, man ikke har plads til at opbevare der hjemme selv, grundet manglende plads eller et ønske om at bruge pladsen til noget mere praktisk. Når man lejer lagerplads, får man en kode og en nøgle og er fritstillet til at gå ind på lagerområdet, når det passer en.
Det er ikke kun private mennesker der lejer lagerplads. Lager København tilbyder også ekstra lagerplads til forretninger, der eksempelvis ligger midt inde i byen og hvor lagerplads er for dyrt eller slet ikke en mulighed. Butikker og forretninger vælger så at have deres ekstra lager et trygt og sikkert sted.
Lager København tilbyder også lagerplads af den mere komplicerede art. Det kan være meget kostbare genstande, der skal stå under helt specielle betingelser – det kan være temperatur, fugt mv. Der kan også være tale om dyre klædegenstande, der absolut ikke må beskadiges, inden de skal sælges i forretningerne. Disse bliver typisk leveret direkte fra producenten til lageret, inden de skal i butikken og sælges.

Lager København er specialister i opbevaring

Lager København er specialister i opbevaring af alle genre. Nogle steder er der tale om et smart lagerhus, hvor man modtager en kode og en nøgle og har dermed adgang 24/7. Man lejer et rum bestående af et vis antal kvadratmeter. Andre steder er der tale om leje af 20 fods eller 40 fods containere, der så efterfølgende står på en containerplads. Lager København sørger for sikkerheden og der er vagter på området. Lager København har lagerplads til alt og alle.